Over ons

Over: ALLE KADOMANDEN
Alle Kadomanden bestaat sinds 2006 alweer 15 jaar met als trotse eigenaar Dorine Tienhoven.
In 2006 gestart in de kadomanden branche. Zo hebben we verschillende huwelijkskadomanden, theemanden, verwenmanden, zomervakantiepakketten en kraammanden samengesteld en geleverd aan bedrijven en particulieren.
Met veel enthousiasme en creativiteit heeft Dorine de webshop naast een parttime baan in de verzekeringsbranche draaiende gehouden, totdat het moment daar was dat er voldoende aanbod en bestellingen waren om die baan in 2008 op te zeggen en zij zich 100% kon richten op haar grote passie.
Vooral de kraammanden bleken erg gewild te zijn. Vandaar dat zij zich ging specialiseren  op het gebied van kraammanden en kraamcadeaus. Dorine heeft  veel plezier in het eigenhandig samenstellen, fotograferen en feestelijk verpakken van de kraamcadeaus voor de nieuwe ouders en hun baby.
Alle Kadomanden is ....................  Originele Kraammanden met  kraamcadeaus!
Met onze zorgvuldig samengestelde kraammanden willen wij u helpen om de nieuwe ouder(s) tijdens de kraamtijd in het zonnetje te zetten met een prachtige kadomand vol met handige en mooie producten voor de baby.  Daarbij worden de kersverse ouders niet vergeten! Zo zit er vaak een heerlijk geurend verwenproduct of grappig cadeau voor de moeder en vader bij.
De artikelen van alle kraammanden zijn speciaal geselecteerd op hun originaliteit, veiligheid en  hoge kwaliteit. Verder hebben we ook aan vader gedacht met een ludiek vaderpakket en de papa sokjes en tekstslabbetjes. En voor de grote broer of zus is er  een aardigheidje mee te bestellen, welke wij  zullen verpakken in cadeaupapier en los van de mand meesturen.
Alle Kadomanden is  ..................... Uitstekende Kraamcadeau Service!
Wij hebben verschillende kraammanden, kraamcadeaus en kraamboeketten die wij direct uit onze voorraad kunnen leveren. Zodat u altijd een mooi en passend kraamcadeau binnen uw budget vindt. Wij verpakken het feestelijk in en sturen uw persoonlijke bericht mee op een handgeschreven kaart. Zo wordt alles goed en zorgvuldig geregeld.  Binnen 5 minuten heeft u uw kraamcadeau besteld, wij nemen de rest voor onze rekening.
Alle Kadomanden is  ...................... Vrije Keuze!
Daarnaast kunt u ook zelf een kraammand samenstellen.  Dat geeft u nog meer vrijheid om te kiezen wat u wilt geven en hoeveel u wilt besteden. Kies de kraamcadeautjes en kadomand van uw keuze uit de map "Zelf kraammand samenstellen" en wij maken er een feestelijk geheel van en sturen dit naar wens naar de nieuwe ouders of naar uzelf.
Alle Kadomanden is .................... Maatwerk!
Naast de kant-en-klare kraammanden is het ook mogelijk om een kraammand op maat te laten maken. Zo leverden wij een aantal keer een grote kraammand aan een bedrijf dat gevuld was met babykleding met koeienprint en koeienknuffels. Omdat dit bedrijf machines leverde aan melkveebedrijven was dit een zeer toepasselijk kraamcadeau.
Geef uw wensen voor uw mand op maat door via info@allekadomanden.nl en wij sturen u een foto van de kadomand ter beoordeling.

We geven bij iedere pakketzending de "track and trace code" per e-mail door,  zodat u het verzendtraject via de site van PostNL kunt volgen.


Ons bedrijf is volop in ontwikkeling. Elke week worden er nieuwe kraamcadeaus en kraammanden geplaatst.
Wij hopen dat u geniet van het winkelen op onze site en dat het een feest is om onze cadeautjes en kadomanden te geven en te krijgen!


Ons adres:
Margrietstraat 4
3945 CM  COTHEN

Ons KvK-nummer:        
30217283 opgericht op 28-07-2006

Ons BTW-ID nummer:        
NL001925045B32

Telefoonnr. / Whatsapp:        
06-53775783

Contactpersoon:
Dorine Tienhoven