Retour 30 dgn

Informatie rondom retour
       
Retourneren binnen 30 dagen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nog eens 16 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Alle Kadomanden geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@allekadomanden.nl of door gebruikmaking van het herroepingsformulier. Zie hieronder. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Voorwaarden retourneren

Terugsturen van uw aankopen is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst mits de artikelen:

  • Zich in de originele verpakking bevinden
  • Onbeschadigd zijn
  • Ongedragen/ongewassen
  • Compleet zijn
  • Meld het ons als u een artikel retour wilt sturen. Gaarne ontvangen wij van u het track en trace nummer van de retourzending.
       
Na ontvangst van uw zending sturen wij u een ontvangstbevestiging per e-mail. U retourneert op uw eigen kosten, maar ontvangt het gehele aankoopbedrag terug (inclusief verzendkosten van de verzending naar u). Wij storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug wanneer de retourzending door ons in goede staat is ontvangen.

Identiteit ondernemer

Ons adres:                  
Alle Kadomanden, Margrietstraat 4, 3945 CM COTHEN

KvK-nummer:             
30217283

BTW ID:             
NL001925045B32

Contactpersoon:        
Dorine Tienhoven

Formulier voor herroeping

Het formulier kunt u downloaden via deze link: herroepingsformulier. U kunt dit worddocument ingevuld naar ons mailen of op invullen, printen, ondertekenen en naar ons sturen.